1-op-1 PrachtTraject

Wanneer je leeft vanuit je hart en je gevoel en je vertrouwt op je eigen intuïtie, kan je anderen ook veel meer geven. Respect, grenzen, liefde, echt contact. En wanneer je leert dat alles een samenwerking is tussen je gevoel, je hoofd en je lichaam, alles veel moeitelozer gaat.

Heb jij ook het gevoel dat er meer in je zit? Dat je bepaalde wensen en doelen hebt, maar dat deze onvoldoende tot uiting komen? Ik help je in te zien dat je dromen vaak nog grootser zijn dan je nu durft te denken. Samen stellen we doelen wat je wilt bereiken aan het einde van het traject. We kijken wat je in de weg staat en hoe je hiermee om kunt gaan om dit te veranderen. Hierin werk ik met concrete haalbare stappen, die wel net buiten je comfortzone liggen. 

Voor wie is dit traject bedoeld? 

Voor vrouwen die een ambitie hebben. Vrouwen die merken dat ze niet meer tevreden zijn met hoe het nu gaat en die graag de volgende stap willen zetten. Op werkgebied, in relaties, in je zelfbeeld, in je eigenwaarde.

Omdat ik holistisch werk, zullen de stappen altijd op alle niveaus worden gezet (zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel). 

Voor wie is dit traject niet bedoeld? 

Vrouwen die niet bereid zijn om naar zichzelf  te kijken, die niet tegen een directe aanpak kunnen. En ook als je veel psychische problematiek ervaart, is dit traject niet geschikt. 

Wat houdt het traject in?

  • Het traject duurt 4 maanden. 
  • We starten met een “hei-sessie”  van 2 uur. Bij voorkeur vindt deze sessie plaats ergens in de natuur. Om je gelijk al uit je comfortzone te brengen en je in contact te laten komen met jezelf. 
  • De eerste maand is er daarna wekelijks een coachingsgesprek  van een uur. Juist in het begin kan verandering een uitdaging zijn en daarom is wekelijkse begeleiding zo belangrijk. Het is dus belangrijk dat je hier tijd voor vrij maakt.
  • De tweede maand start met een afspraak van anderhalf uur. Dit is de eerste evaluatie. Ook deze afspraak vindt bij voorkeur plaats in de natuur. Hierna vinden er weer wekelijks coachingsgesprekken plaats van een uur. 
  • De derde maand start weer met een afspraak van anderhalf uur. Dit is de tweede evaluatie. Vanaf dan vinden de gesprekken tweewekelijks plaats. De vierde maand eindigen we met een eindevaluatie, weer van anderhalf uur, om het traject gezamenlijk af te sluiten.
  • In totaal zijn er in het traject 12 sessies. 

Investering in jezelf

€2200 excl btw. Het is ook mogelijk om in 2 of 4 termijnen te betalen.