Selecteer een pagina

In deze GIDS vind je de 7 stappen om gedurende de dag beter in contact te blijven met je eigen energie. 

Want je kent misschien wel het gevoel van een verjaardagsfeestje waar je totaal leegloopt, of die ene collega die altijd zijn verhaal komt doen en opgewekt wegloopt, terwijl jij achterblijft met zijn stemming. Of dat je ergens bent, waarvan je voelt dat het niet goed is, maar er geen woorden aan kan geven. Maar ook als iemand heel enthousiast is en je dit ook overneemt. 

Als je weet dat dit allemaal over je eigen energiebalans gaat en weet hoe je hier invloed op uit kan oefenen, dan houd je meer energie over voor jezelf én de mensen met wie je je energie ook echt wilt delen. Ik hoop dat er een nieuwe (energie)wereld voor je opengaat! 

Hoi ik ben Marjolein Stokker: Ik ben opgeleid als gz-psycholoog, al een aantal jaar onderneemster, oprichtster van InnerPracht en moeder in een gezin met 3 kinderen.

Ik ben altijd al mega intuïtief geweest en wist lange tijd niet goed hoe ik hiermee om moest gaan. Mijn eigen zoektocht heeft me op een meer spiritueel pad gebracht, waardoor ik mijn intuïtie en heldervoelendheid als kracht kan inzetten. Inmiddels combineer ik al een aantal jaar psychologie met het werken met spiritualiteit, energie en licht.

Je Eigen Energie Gids

 

Tijd om aan de slag te gaan! Neem even de tijd om deze GIDS door te nemen. Iedere stap bestaat uit een korte video en een download met extra informatie. Na alle stappen te hebben doorlopen kun je ook de GIDS in zijn geheel downloaden. Ik wens je veel inspiratieplezier!

De basis

Alles is energie

Stap 1

Start je dag met de focus                                    op jezelf!

 

Stap 2

Ga met de stroming mee 

 

 

 

Stap 3

Scherm jezelf af 

Stap 4

Inchecken bij jezelf

 

 

 

Stap 5

Reinig je energie regelmatig

Stap 6

Verhoog je energiefrequentie

 

 

Stap 7

Bewust afronden

Afsluiting

Dat waren de 7 stappen! Hopelijk heb je ze met plezier doorlopen.  Wil je meer inspiratie om hiermee aan de slag te gaan? Volg me dan op Instagram of via InnerPracht de Podcast. En wil je inzichten voor jou persoonlijk ontvangen? Dan is kans maken op een Prachtgesprek wel wat voor je.

Tot de volgende keer!