Marjolein Stokker

Dit is Marjolein Stokker, gz-psycholoog met een eigen stijl, zelfstandig ondernemer, moeder, dromer, doener en eigenaar van twee bedrijven,  InnerPracht en Psychologiepraktijk De Witte Zebra

Marjolein inspireert en begeleidt door een combinatie van psychologie, wetenschap, praktische tips, directheid, humor, haar sterke intuïtie en spiritualiteit. Dit alles om vrouwen in contact te laten komen met wie ze van binnen echt zijn: mooi en krachtig!

Of Marjolein altijd ontspannen en relaxt is? Nee, uiteraard niet. Ze is net als ieder ander aan het zoeken naar balans, rust en tijd voor zichzelf. Toch heeft ze al grote stappen gezet op dit gebied en neemt ze je mee in haar proces en kennis op het gebied van volledig voor jezelf kiezen!

  • Ondernemend
  • Gevoelsmens
  • Praktisch & down to earth
  • Spiritueel 

Over InnerPracht

InnerPracht is ontstaan vanuit een diepgewortelde wens om vrouwen te laten ervaren dat ze mooi zijn van binnen en van buiten. Deze missie komt voort uit mijn overtuiging dat iedereen gelijkwaardig is. Echter vrouwen zijn door de eeuwen heen weinig gelijkwaardig behandeld. Dit heeft een soort collectieve beschadiging in de vrouwelijke energie opgeleverd. We hebben al (grotendeels) dezelfde rechten, maar vinden onszelf vaak nog minderwaardig.

Ik herken dit ook in mijn eigen proces van een angstig, gevoelig meisje naar een jonge vrouw die aan de buitenkant wel deed alsof ze oké was, maar dit van binnen echt niet voelde. Tot het moment dat ik overspannen raakte toen ik 30 was. Hierin is mijn zoektocht zowel op psychologisch als op spiritueel gebied begonnen om me op alle gebieden de moeite waard te kunnen voelen. En ook om mijn heldervoelendheid (want je mag als psycholoog niet laten zien wat iemand je echt doet, werd mij verteld) een plek te kunnen geven in mijn nogal wetenschappelijke beroep. Dit heeft erin geresulteerd dat ik mijn eigen angsten heb losgelaten en ik echt voor mezelf kan kiezen. 

Inmiddels gebruik ik zowel in mijn dagelijkse leven als in mijn werk visualisatie, meditatie, de wet van aantrekking en vooral ook mijn heldervoelendheid om de ander goed te kunnen begeleiden in haar proces. En dit combineer ik met mijn kennis van psychologie, wetenschap, praktische tips en directheid. Best of both worlds zeg maar 😉

De afgelopen jaren heb ik (en mijn klanten) ervaren dat aan het eind van een traject vrouwen zichzelf echt de moeite waard vinden en nog meer aan de wereld kunnen geven vanuit dit gevoel.

Dit alles om  je in contact te laten komen met wie je van binnen echt bent. Een mooie en krachtige vrouw!