Marjolein Stokker

Of ik altijd ontspannen en relaxt ben?

Nee, ik zou haast zeggen uiteraard niet. Ik ben net als ieder ander aan het zoeken naar balans, rust en tijd voor mezelf. 

Ik ben Marjolein Stokker, gz-psycholoog met een eigen stijl, coach, zelfstandig ondernemer, moeder, dromer, doener en eigenaar van twee bedrijven. Coachbedrijf Innerpracht en Psychologiepraktijk De Witte Zebra

Ik ben de laatste jaren bezig geweest mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van vrijheid op alle gebieden in mijn leven. Door mijn eigen ontwikkeling en mijn werk als GZ-psycholoog en coach, heb ik allerlei inzichten opgedaan op het gebied van emoties, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ik heb geleerd om mijn angsten en beperkende gedachten te herkennen, deze te verdragen en zoveel mogelijk achter me te laten. En wow, wat geeft dat een vrijheid! 

  • Ondernemend
  • Gevoelsmens
  • Praktisch & down to earth
  • Spiritueel 

Over InnerPracht

InnerPracht is ontstaan vanuit een diepgewortelde wens om vrouwen te laten ervaren dat ze mooi zijn van binnen en van buiten. 

Ik ben altijd al op zoek geweest naar de mooie binnenkant, dat wat de ander prachtig maakt of datgene waardoor de ander tot bloei kan komen. Ondanks of eigenlijk juist door alle dingen die gebeurd zijn in iemands leven. Dit is ook de reden dat ik de lotus heb gekozen als symbool voor Innerpracht. De lotus ontstaat als enige bloem uit de modder en ontvouwt zich dan tot een prachtige bloem.  

De afgelopen jaren heb ik (en mijn klanten) ervaren dat ik door mijn werkwijze vrouwen zichzelf echt op nummer 1 kan laten zetten. Vanuit een overtuiging dat ze de moeite waard zijn en nog meer aan de wereld kunnen geven vanuit dit gevoel.

Ik doe dit door een combinatie van psychologie, wetenschap, praktische tips, directheid, humor, mijn sterke invoelendheid en een stuk spiritualiteit.

Dit alles om  je in contact te laten komen met wie je van binnen echt bent.
Een mooie en krachtige vrouw!