Selecteer een pagina

PrachtTraject

Ik geloof dat echte verandering van binnenuit komt.

Ik geloof dat er niet zoiets bestaat als een Quick-fix, een snelle oplossing. Want dit is vaak alleen maar tijdelijk. Waardoor het even beter met je gaat. Helaas blijf je dan tegen dezelfde dingen aanlopen. Totdat je je lessen geleerd hebt.

Ik geloof dat het nodig is om terug te gaan naar de basis.

Ik weet dat als je je eigen basis op orde hebt, je dan vanuit vertrouwen de wereld in kan stappen. Angst achter je hebt gelaten. Dat je basis licht en liefde is.

Ik weet dit, omdat ik dit zelf ook ervaren heb. Hoe belangrijk het is om echt bezig te gaan met oude patronen, overtuigingen, emoties, energie. Vanuit dit leven en vorige zielslevens.
Om deze oude verbindingen en datgene wat je nu beperkt, los te laten, te verbreken, op te ruimen.

Zodat er ruimte ontstaat voor een krachtige basis om verder op te bouwen.
Je prachtige Zelf volledig tot ontwikkeling te laten komen.
Wie je daadwerkelijk bent van binnen volledig te ervaren.

    Met als resultaat:
  • Zodat je volledig kunt verbinden met jezelf, met anderen, met de wereld en de lichtwereld.
  • Zodat je kunt werken met en zijn vanuit je eigen energie, zonder deze te verliezen.
  • Zodat je ervaart dat je regie hebt over je eigen leven, zonder in de controle te stappen van piekeren en overmatig plannen.
  • Zodat je ervaart dat je vol vertrouwen In jezelf, je pad, je toekomst.
  • Zodat je heerlijk de tijd en ruimte voor jezelf kunt nemen, zonder schuldgevoelens en beperkende gedachten.
  • Zodat je Rust ervaart in je hoofd, je emoties, je gedachten, je ziel.
  • Zodat je volledig kunt Zijn en verwonderen, vrij van oordeel over jezelf en anderen.

Om dit te bereiken is het nodig om je tijd, aandacht en energie aan jezelf te besteden. Om echt te investeren in je basis. Want verandering heeft tijd nodig. Dit is ook de reden dat ik werk in trajecten en programma’s en niet met eenmalige consulten.

“You can’t wait until life isn’t hard anymore, before you decide to be happy”

Ik geloof echt in mogelijkheden en niet in beperkingen. Het is tijd om jezelf te ontvouwen, net als een lotus. Een prachtige bloem die ontstaat vanuit de modder. Net zoals jij je verder mag ontwikkelen tot je prachtige zelf. Vanuit die zuivere, stevige basis.

Vooraf vindt er altijd een inzichtgesprek plaats om te bepalen of dit traject voor jou geschikt is. Wil je graag weten wat het Prachttraject inhoudt of voel je dat dit echt iets voor jou is? Stuur me dan een bericht!

Voor wie is dit traject bedoeld? 

Als je voelt dat je meer kan, dat er meer is en je bereid bent hier de juiste stappen in te zetten. Als je bereid bent om stappen op alle niveaus te zetten (zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel). Als je in alles voelt dat dit wat voor je is. Dat dit hetgeen is dat je verder gaat brengen, zonder daar precies woorden aan te kunnen geven.

Voor wie is dit traject niet bedoeld? 

Ik raad je aan om verder te kijken, als je niet (echt) bereid bent om naar jezelf te kijken of om hard aan de slag te gaan met je fundament. Ook als je veel psychische problematiek ervaart, zijn andere trajecten meer geschikt.