Selecteer een pagina

Programma’s

Weet dat de prachtigste versie van jezelf al in je zit.

Vaak zitten daar nog lagen overheen. Angstpatronen, oude bescherming, niet geheelde ervaringen. Lagen die ervoor zorgen dat jij je prachtige zelf nog niet volledig kunt zien. Dat je er misschien nog niet op vertrouwt dat je prachtig bent.

Deze lagen mogen geheeld en daarna losgelaten, zodat er ruimte ontstaat om te groeien en te bloeien. En je de prachtigste versie van je zelf kunt zijn.

Ik heb verschillende online programma’s ontwikkeld, om jou hierbij te helpen. Ook heb ik een 1-op-1 aanbod, het prachttraject.

 

Ontspannen je dag door

GRATIS online programma

In het programma “ontspannen je dag door” vertel ik je in 5 stappen hoe je rust in je dag inbouwt en daardoor er ruimte over blijft voor jezelf en leuke dingen doen. (Eerder heette dit programma “bewuste regie over je eigen energie”) 

Krachtig Kiezen voor Jezelf

Een inspirerend online programma van 3 maanden om krachtige keuzes te maken en moedige stappen te zetten.

Zodat jij volledig je eigen ruimte in kunt nemen, je allermooiste zelf kunt zijn en je ultieme dromen kunt gaan waarmaken. 

Dit groepsprogramma start 1 keer in de drie maanden.

krachtig kiezen

Prachttraject

1-op-1 begeleiding

Houd je niet van online programma’s of groepsprogramma’s? Dat kan natuurlijk. Iedereen leert en ontwikkelt op zijn of haar eigen manier. Ik heb slechts een paar plekken per jaar om mensen 1 op 1 te begeleiden.