Rust als basis

Vanuit de “aan-stand” kun je niet groeien, alleen maar overleven. Als basis van echt voor echt ruimte maken om te groeien, zie ik dan ook rust en ontspanning. Tijd voor jezelf. Even niets hoeven. Gewoon zijn.

Ik bied twee varianten aan van de retraites:
– een online avondretraite van een uur (maandelijks)
– een online dagretraite, gekoppeld aan het seizoen.

Rust&Focus AvondRetraite

Maandelijks geef ik online een GRATIS avondretraite waarin een bepaald onderwerp centraal staat. Deze retraite duurt ongeveer een uur.
We beginnen de retraite met kort intunen op jezelf en de groep. Daarna komt het onderwerp van de retraite aan bod, gevolgd door een meditatie gelinkt aan dit onderwerp. We sluiten gezamenlijk af met een Q&A.
Het retraite is opgezet met als doel Rust & Focus.
Rust – Tijd om te ontspannen en ruimte voor jezelf maken. Door middel van meditatie breng ik je weer terug naar jezelf.
Focus – Een (praktische) verdieping op een bepaald psychologisch en/of spiritueel onderwerp.

Seizoensretraite

Vanaf het moment dat er een nieuw seizoen start, is er een nieuwe dagretraite beschikbaar. Deze retraite is volledig online te volgen.

En het mooie is, je kunt deze retraite volgen op een moment dat het jou goed uitkomt. Dus plan een dag vrij OF deel de retraite op in stukjes. Passend bij jouw leven en wensen. Zodat jij de rust en ruimte voelt om het op jouw manier te doen. 

Vanaf 22 september 2021 start de herfst. Het komende retraite zal dan ook een herfstretraite zijn, gericht op loslaten en de vruchten plukken van de afgelopen periode. 

Vol dankbaarheidsrituelen, meditatie, yoga nidra en masterclasses over o.a. loslaten en vergeven.