Selecteer een pagina
Foto voor webinar

Leer in 5 stappen Luisteren naar je Intuïtie!

Je intuïtie. Wat is dat eigenlijk? En hoe onderscheid je je intuïtie van je gedachten? Wanneer is het angst en wanneer intuïtie?  En waarom is het eigenlijk belangrijk om contact te maken met je intuïtie?

Allerlei vragen die ik ook had toen ik in 2018 het gevoel had dat er meer was. Dat er meer in mij zat dan er daadwerkelijk uit kwam. Het was tijd voor verandering.

In mijn opvoeding en opleiding stond vooral “het hoofd” centraal. Luisteren naar je emoties en lijf, daar was niet echt ruimte voor. Laat staan je intuïtie of daarmee communiceren. Mogelijk herken je dat wel “niet lullen, maar poetsen” of “wees maar niet verdrietig”.  Allemaal heel goed bedoeld, maar de uitwerking is dat je niet echt in contact staat met je lichaam en je emoties. 

Op het moment dat ik leerde hoe ik dit moest doen, veranderde er voor mij ontzettend veel.
Ik heb het niet meer nodig om alles onder controle te houden. 
– Ik kan mijn grenzen goed aangeven.
– Ik kan aanvoelen wat ik nodig heb.
– Ik kan omgaan met mijn eigen energie en volg altijd mijn intuïtie.

Met als gevolg dat ik me echt goed voel over mezelf en ik nu doe wat ik altijd al graag wilde doen. Namelijk ondernemer zijn en mijn kennis delen.  Ik ben Marjolein Stokker,  16 jaar werkzaam als (gz)psycholoog, sinds 4 jaar ondernemer en eigenaar van twee bedrijven. En last but not least moeder in een gezin met 3 kinderen. 

Vooral mijn ondernemerschap heeft gezorgd voor een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen ervaringen combineer ik met mijn psychologische kennis, praktische tips, directheid, humor, mijn  sterke intuïtie en spiritualiteit.

  Ben jij er ook aan toe om je echt goed over jezelf te voelen en te doen wat je altijd al wilde doen?

  Ik heb het leren luisteren naar je intuïtie teruggebracht  naar 5 stappen. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik al jaren met mijn cliënten en ik zie dat het werkt.  Omdat mijn missie is om mensen te helpen voordat ze vastlopen, deel ik deze kennis ook graag met jou! 

  Tijdens deze online webinar neem ik je mee de diepte in:

  je krijgt uiteraard de onderliggende 5 stappen te zien;
  wat je kunt doen om goed te luisteren,
  wat intuïtie precies is en wat het verschil is met angst
  waarom het je helpt om contact te maken met jezelf en
  wat het luisteren naar je intuïtie je oplevert.

  Ik heb er al helemaal zin in! De data zijn 

  vrijdag 21 mei 09.00 uur. Het fijnst is als je er live bij bent, dus maak deze ruimte in je agenda!