Foto voor webinar

Ben jij ook wel klaar voor een nieuw begin?
Om 2021 echt anders te starten?

Je bent hierin echt niet alleen.  Veel mensen zijn de afgelopen tijd erg tegen zichzelf aangelopen. Want juist nu er weinig afleiding is,  word je extra met jezelf geconfronteerd. 

Met gedachten die je kunnen tegenhouden. Dat je de mogelijkheden niet meer ziet. Of dat je overspoeld wordt door je emoties of deze juist liever wegdrukt. Hopend dat het straks in 2021 anders wordt.

Volgens mij gaat dit over niet wachten op kansen of mogelijkheden, maar deze zelf creëren. Zoeken naar kansen waarin je kunt leren en groeien. In kleine stappen, zodat het ook haalbaar voelt en je successen op kunt doen.

 Wie ben ik?

Ik heb de afgelopen drie jaar niets anders gedaan dan mijn eigen kansen en mogelijkheden creëren. En het is nog steeds een reis, maar wat heeft het me al ver gebracht. Ik ben Marjolein Stokker,  15 jaar werkzaam als (gz)psycholoog, sinds 3 jaar ook ondernemer  en eigenaar van twee bedrijven en moeder in een gezin met 3 kinderen. 

Vooral mijn ondernemerschap heeft gezorgd voor een enorme groei in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen ervaringen combineer ik met mijn psychologische kennis, praktische tips, directheid, humor, mijn  sterke intuïtie en spiritualiteit.

Ik neem je graag mee op mijn reis en wat ik hiervan geleerd hebt. Zodat jij ook kunt zien waar jij nu nog kansen laat liggen om aan de slag te gaan met dat wat je nu tegenhoudt.

   

  Wil jij 2021 straks starten met een echt andere mindset?
  Eén waarbij je voelt dat je kwaliteiten hebt, dat je echt de dingen kunt gaan doen die je altijd al graag wilde?
  Dan is het nu tijd om in actie te komen.

  Een ander beeld van jezelf heb je namelijk niet in 1 dag gecreëerd. Ook al zouden we soms zo graag willen dat het zo werkte. Je overtuigingen en patronen zijn namelijk ook niet in 1 dag gekomen, dus gaan ze ook niet in 1 dag weg. Uit de wetenschap blijkt dat we rustig een maand nodig hebben om nieuwe patronen (dus wat je doet) in ons systeem te krijgen. Nieuwe overtuigingen (dus echt anders denken) worden weer bevestigd door die nieuwe patronen.  En daarmee verander je dus ook weer je emoties en hoe je in je vel zit.

  Dus.. tijd om nu aan de slag te gaan, zodat je in 2021 echt een andere start kan maken.